Un altfel de start sau restart profesional: job – oportunitate

mai 13, 2023

Îți propun să colaborăm direct în următorii 3 ani, tu din postura de asistentă/asistent, iar eu din postura mixtă dezvoltată în ultimii 20 de ani: antreprenor, manager, consultant și formator. Este extrem de important să fii implicată/implicat și să ai deschiderea unei călătorii profesionale provocatoare, care te va predispune la situații inedite, la care va trebui sa îți calibrezi constant resursele de timp, energie, cunoaștere și înțelegere.

Dar hai să îți spun câte ceva despre acest job-oportunitate:

– Va fi în același timp cel mai plictisitor și cel mai provocator job, potrivit pentru tine doar dacă te afli într-o perioadă profesională cu mare disponibilitate în a oferi și a primi. Aștept alocare de timp peste medie, cu mare flexibilitate și mobilitate de lucru de oriunde va fi nevoie, din diferite birouri, de acasă, din țară, dar și de pretutindeni de pe glob. E musai să ai mai mereu energie bună, atitudinea pozitivă și munca să-ți fie cea mai mare prioritate în acești 3 ani. Pe de o parte, vor fi sarcini administrative, dar vei avea și contact cu proiecte, inițiative și oameni unici de pe mai multe continente.

– E tare important să știi ce mai aștept de la tine: să comunici ușor, relaxat, cu implicare si discernământ cu oricine, atât în limba română, cât și în limba engleză, în scris, dar și verbal; să transmiți obiectiv mesaje, în timp real, să înțelegi urgențele și să prioritizezi subiectele; să folosești tehnologia în comunicare și să cauți modalități să automatizezi sarcinile repetitive și/sau similare; să fii discretă/discret, dar prezentă/prezent acolo unde trebuie, pentru a fi la curent cu tot și toate; să îți folosești cunoștințele și competențele pentru a fi o punte eficientă între mine și toți aceia la care nu reușesc să ajungă direct mesajele, propunerile și/sau deciziile mele, indiferent dacă vorbim de colegi, colaboratori, parteneri sau clienți.

Iar pentru așteptările de mai sus eu sunt dispus să îți ofer cunoștințe din cam tot ce am acumulat profesional în acești ani și, bineînțeles, un pachet de beneficii substanțiale la Hygia dar, pe care ți le voi prezenta doar dacă ne convingem reciproc că suntem pe drumul cel bun, fiind un pachet personalizat.

Așadar, motivația ta pentru colaborare va fi primul pas pe care va trebui să îl bifăm și apoi să avem încrederea că suntem foarte aproape de start. Bineînțeles, compatibilitatea noastră de lucru va fi definitorie în decizia de recrutare și o vom confirma constant atât în prima lună, cât și pe tot parcursul colaborării.

Mai trebuie să știi că, în ultimele 6 luni din cei trei ani ai acestei colaborări, este în responsabilitatea noastră comună să recrutăm o altă persoană pe acest post, cu un grad mai înalt de funcționalitate, mai ales  pentru că atunci vom avea deja un proces mai clar de înțelegere a așteptărilor și a nevoilor, ca urmare a experienței acumulate; tot în ultima jumătate de an va trebui să îi transmiți noii persoane recrutate tot ce ai învățat în colaborarea noastră.

 

La sfîrșitul celor 3 ani vei decide cum dorești să continui ulterior, fie că alegi sa lucrezi în continuare alături de noi, fie că te vei alătura unei alte provocări profesionale.

 

În măsura în care am reușit să te conving și, dacă te consideri potrivită/potrivit pentru ce caut eu, dă-mi un semn pe email la ciprian.morcan@hygia.ro sau telefonic: 0745.888.122, până la final de mai 2023. Apoi, va fi rândul tău să mă convingi.

Aștept cu mare drag să te cunosc!

Ciprian Morcan