Ciprian MORCAN

Ciprian Morcan este fondatorul Hygia și coordonează echipa de management executiv. Are o gândire strategică, orientată spre dezvoltarea afacerilor și identificarea de oportunități, având o experiență profesională de peste 20 de ani ca antreprenor, manager, consultant și trainer. A fost coordonator de activități și mentor în mai multe programe și proiecte adresate antreprenorilor. Are viziune pe termen lung și este un deschizător de drumuri în parteneriate interne și internaționale, dezvoltând colaborări de afaceri în Europa, America de Nord, Asia și Africa.

Ciprian este certificat CMC (Certified Management Consultant)standardul de calitate recunoscut global în peste 45 de țări, care atestă faptul că un consultant îndeplinește cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și excelență în consultanță și management.

Ciprian a inițiat în 2014 programul educativ de formare profesională Learn Consulting, Do Consulting (LCDC) și participă an de în calitate de formator și mentor.

  • Absolvent “Mastering Design Thinking”, Massachusetts Institute of Technology (MIT) / Sloan School of Management, SUA;
  • Participant „Designing a Smart Specialisation Strategy” (MOOC), Ecole Polytechnique Federale de Lausanne & BAKBASEL Economic Research & Consultancy din Lausanne, Elveția;
  • Absolvent - „Essence of Cluster Excellence Management”, European Foundation for Cluster Excellence, Barcelona, Spania;
  • Licențiat al Facultății de Drept „Simion Bărnuţiu”, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu, România.