Politică de confidențialitate

Ultima actualizare pe 10-mai-2023
Data de intrare în vigoare 10-mai-2023

Această Politică de confidențialitate descrie politicile HYGIA CONSULT SRL, Str. Tiberiu Popoviciu 2-4 Bl. CREIC Et. 1 Ap. UNITATE. A/01/05, Cluj -, România, email: office@hygia.ro, telefon: +40 264.316.587 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( hygia.ro numit „Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără nicio notificare prealabilă și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este publicată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea în continuare a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

 1. Informații pe care le colectăm:

  Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs.:

  1. Nume
  2. E-mail
  3. Mobil
  4. Numele companiei
 2. Cum folosim informațiile dvs.:

  Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

  1. Corespondență și asistență
  2. Newsletter

  Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vă vom folosi informațiile numai la primirea consimțământului dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care ni se cere să facem altfel de către lege.

 3. Cum vă împărtășim informațiile:

  Nu vom transfera informațiile dvs. personale către niciun terț fără a solicita consimțământul dvs., cu excepția unor circumstanțe limitate, după cum este descris mai jos:

  1. Soft-uri de procesare a datelor analitice (Analytics)

  Solicităm acestor terți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului menționat.

  De asemenea, putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legea, regulamentul, ordinul judecătoresc sau alte proceduri legale aplicabile; (2) pentru a vă pune în aplicare acordurile cu noi, inclusiv această Politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la pretențiile conform cărora utilizarea Serviciului încalcă drepturile terților. Dacă Serviciul sau compania noastră este fuzionată sau achiziționată cu o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre activele care sunt transferate noului proprietar.

 4. Păstrarea informațiilor dvs.:

  Vom păstra informațiile dumneavoastră personale timp de 365 de zile de la consimțământ sau atâta timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, conform detaliilor din această Politică de confidențialitate. Este posibil să fie nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea evidenței/raportarea în conformitate cu legislația aplicabilă sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre acestea nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

 5. Drepturile dvs.:

  În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a vă opune procesării active a datelor dvs., cereți-ne să vă împărtășim (portăm) datele personale, informații către o altă entitate, să retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați furnizat pentru a vă prelucra datele, dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și orice alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la office@hygia.ro. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.

  Puteți renunța la comunicările de marketing direct sau la profilarea pe care o efectuăm în scopuri de marketing, scriindu-ne la office@hygia.ro.

  Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să ne retrageți consimțământul pentru a le procesa în scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost căutate informațiile dvs.

 6. Cookie-uri etc.

  Pentru a afla mai multe despre cum folosim acestea și despre opțiunile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile .

 7. Securitate:

  Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricărei informații pe care ni le transmiteți și o faceți pe propriul risc.

 8. Linkuri către părți terțe și Utilizarea informațiilor dvs.:

  Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Această Politică de confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și alte practici ale oricărei terțe părți, inclusiv oricărei terțe părți care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesibil printr-un link de pe Serviciu. Vă sfătuim insistent să revizuiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control asupra și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii terțe.

 9. Responsabil pentru reclamații/protecția datelor:

  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră care sunt disponibile la noi, puteți trimite un e-mail responsabilului nostru de reclamații la HYGIA CONSULT SRL, Str. Tiberiu Popoviciu 2-4 Bl. CREIC Et. 1 Ap. UNITATE. A/01/05, email: office@hygia.ro. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.