Servicii Hygia

Hygia este o companie înființată în anul 2007 și care s-a dezvoltat pas cu pas, fiind în prezent o echipă de profesioniști dinamici, motivati, încrezători în reușită și care oferă clienților servicii personalizate de înaltă calitate.

MANAGEMENT CLUSTERE

Susținem dezvoltarea economică prin servicii dedicate pentru structurile asociative de tip cluster prin planuri anuale de management. De asemenea, furnizăm servicii de asistență pentru dezvoltarea strategiilor acestor structuri colaborative, printr-o metodologie proprie. Pornim de la parcurgerea aspectelor practice și tehnice care țin de crearea unui cluster și până la dezvoltarea și implementarea proiectelor colaborative inițiate de către organizația de reprezentare și/sau membrii clusterului. Prin întregul pachet de servicii dedicat clusterelor susținem dezvoltarea economică și contribuim la un ecosistem antreprenorial dinamic și sustenabil.

SERVICII SUPORT INOVARE

Știm că pentru a rămâne competitivi în piață trebuie continuu să inovăm, iar dezvoltarea de produs/serviciu este susținută de Hygia prin evaluarea inițială, planificarea intregului proces și asistență pe tot parcursul acestuia. Realizăm apoi la cerere studii, analize și rapoarte relevante, conștientizând asupra stadiului actual și al oportunităților de dezvoltare. Ulterior, ne asistăm clienții în dezvoltarea conceptului, asigurăm designul pe etape și de detaliu, până la prototipare rapidă 3D. Iar la final, facilităm testarea în condiții de laborator, contribuim la lansarea în piață a produsului/serviciului și intermediem relații cu parteneri strategici.

DEZVOLTARE PROIECT

Într-un mediu de afaceri competitiv și cu multe provocări externe, companiile sunt preocupate firesc de propria competitivitate, dar adesea le lipsește un cadru structurat. Hygia poate contribui astfel semnificativ la identificarea de probleme reale și să susțină dezvoltarea de noi proiecte care să răspundă nevoilor identificate. Avem o echipă experimentată care lucrează îndeaproape cu beneficiarii, abordând într-o manieră structurată dezvoltarea unui proiect cu ajutorul expertizei acumulate. Pașilor concreți de schimbare definitivă în cadrul scopului le asociem resurse adecvate, iar printre acestea propunem și surse de finanțare optime pentru atingerea obiectivelor.

ATRAGERE FINANȚARE

O afacere are nevoie de un mix de ingrediente care să-i asigure succesul, indiferent dacă e un start-up sau deja o companie matură. Există surse de finanțare accesibile pentru toate stadiile de dezvoltare ale unei afaceri, iar echipa noastră de consultanți vă poate îndruma să le identificați și să le accesați pe cele mai potrivite. Serviciile presupun dezvoltarea aplicațiilor (elaborare planuri de afaceri și/sau studii de fezabilitate, precum șu cererid e finanțare), înaintarea propunerii de finanțare și asitența în relația cu finanțatorul.

MANAGEMENT DE PROIECT

După momentul atragerii unei finanțării, doar o bună planificare, organizare și o bogată experiență anterioară pot contribui la implementarea cu succes a unui proiect. Ne consiliem clienții în gestionarea resurselor, îI asistem în delurarea achizițiilor și îi consiliem în derularea interacțiunii cu finanțatorul (managementul activităților, raportări tehnice, decontari de cheltuieli și modificări ale contractelor de finanțare). Obiectivele noastre comune sunt de atingere a indicatorilor și a rezultatelor, iar în final finanțarea să devină un ajutor real pentru beneficiari și nu o povară.

 

AISTENȚĂ MANAGEMENT AFACERE

Hygia își susține clienții prin soluții integrate de gestiunea și managementul afacerilor. Echipe de specialiști din domeniul economic, financiar și juridic caută și implementează soluții personalizate în vederea ajustării abaterilor și dezechilibrelor identificate în companiile partenere. Drumul către performanță începe cu o strategie de dezvoltare clar definită și bine ancorată în realitățile economice, dar ulterior trebuie susținută prin implementare monitorizată și intervenții controlate.

Consultanță Online

Hygia pune la dispoziție clienților și partenerilor un instrument suport pentru furnizarea serviciilor online.

Interactiv. Confidențial. Dedicat. Confortabil. Accesibil

Față în față cu specialistul care are răspunsuri la dilemele tale

Programe Hygia

La Hygia contribuim constant la crearea unui mediu propice formării și specializării tinerilor. În același timp, dezvoltăm continuu o platformă unde aceștia își pot testa abilitățile și pot experimenta condiții reale de muncă. Susținem astfel activ dezvoltarea competențelor practice pe tot parcursul vieții și oferim oportunități de internship, schimb de experiență și angajare.

LCDC

LEARN CONSULTING DO CONSULTING

Learn Consulting, Do Consulting (LCDC) este un program educativ, inițiat și derulat anual din 2014 de Hygia, cu scopul de a pregăti tinerii pentru o cariera de consultant și/sau pentru a-i iniția în antreprenorit. În fiecare an, selectăm o grupă exclusiv de studenți alături de care lucrăm prin metoda practică “Learning By Doing”.

LEARN 2 DO

TOOLKIT 4 BUSINESS

Program de mentorat pentru antreprenori – Acces la informație valoroasă, actuală și de încredere – Instrumente pentru structură și orientare corectă în afaceri