OLI@Hygia

Chiar dacă există nevoia naturală a mediului socio-economic (companiilor) să acționeze pentru a rămâne competitiv, iar entitățile care generează constant cunoaștere pot să aibă o contribuție semnificativă în acest proces, realitatea arată o colaborare redusă, mult sub potențial. Iar dacă cele mai multe modele existente în piață sunt concentrate aproape exclusiv spre oferta de cercetare și dezvoltare, HYGIA cunoaște de mai bine de 15 ani cererea venită din mediul privat și și-a făcut o misiune din a deservi nevoile reale ale mediului privat. În acest context, acreditarea oficiului de legătură cu industria – OLI@Hygia a fost un pas firesc, realizat într-un context favorabil deschiderii și colaborării.

Facilităm și furnizăm de mai bine de 10 ani cunoaștere, inovație și transfer tehnologic prin stabilirea, menținerea și extinderea permanentă a legăturilor dintre cererea și oferta de cercetare, inovare și dezvoltare, contribuind astfel la specializarea inteligentă a ecosistemelor regionale. Suntem unul dintre cei mai relevanți actori privați la nivel național și ne dorim să devenim un important jucător european în acest domeniu. De mai bine de un deceniu susținem dezvoltarea structurilor asociative inovative, organizate pe lanțurile de valoare (clusterele) și contribuim la conectarea cererii private cu oferta națională sau globală care susține specializarea inteligentă: transfer de abilități, cunoștințe, tehnologii, metode de fabricare, precum și acces la evoluțiile științifice și tehnologice. Generăm astfel proiecte, programe și servicii dedicate cunoașterii, maturizării și comercializării rezultatelor cercetării și dezvoltării. Suntem tot timpul deschiși spre învățare și împărtășim cunoștințele noastre, generând o dezvoltare strategică bazată pe serviciile Hygia și ale partenerilor.

Acțiuni OLI@Hygia

hygia-sign

Diseminăm continuu informații despre noutățile tehnologice și despre potențialul de cercetare & inovare

hygia-sign

Dezvoltăm parteneriate între mediul economic/industrie & universități/centre de cercetare și transfer tehnologic

hygia-sign

Susținem & promovăm antreprenoriatului inovativ în țară și pe piețe externe

Acord de parteneriat

Obiectivul Acord de parteneriat îl reprezintă reglementarea relaţiilor care guvernează colaborarea părţilor pe parcursul furnizării către terți a pachetului de servicii denumit generic „managementul proprietății intelectuale”.