Mira Niculescu este trainer, consilier dezvoltare personală și consultant comunicare. Din 2018 ocupă poziția de “People Manager” la Hygia, unde este  coordonator și trainer în programe de formare profesională și dezvoltare personală: CIH (cursuri interne), CIIL (consiliere individuală, dezvoltare personală), Learn Consulting Do Consulting (program educativ de formare profesională pentru studenți), CII (programe suport de integrare), Learn2Do (program de mentorat pentru antreprenorii inovatori).

A fost expert senior antreprenoriat și consultant în management în cadrul proiectului “Partener StartUp”, unde a coordonat o echipă de specialiști pentru a oferi mentorat dedicat antreprenorilor.

Experiența în comunicare și marketing și-a consolidat-o de-a lungul a peste 10 ani de practică în elaborarea de strategii, planuri de promovare și comunicare, arhitectură de site, definiții de brand și crearea identității de brand.

Este purtător de cuvânt în cadrul proiectului “Centrul de Excelență pentru Mobilă - Cluster Mobilier Transilvan” și Consultant reconversie-mobilitate personal în cadrul TDIH – OLI Hygia.

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației;
  • Absolvent - Facultatea de Litere, Universitatea București;
  • Academia de Radio și Televiziune, Prezentatori, redactori, reporteri TV;
  • Certificate acreditate ANC:  „Formator, „Manager de proiect”, „Evaluator competențe profesionale” și „Consilier dezvoltare personală”