Andreea MELIAN-URS

Andreea Melian-Urs este consultant în Hygia din anul 2019 și este specializată în dezvoltarea și implementarea de proiecte interne și internaționale, deține experiență în elaborarea de planificări strategice, fiind implicată în dezvoltarea strategiei pentru AgroTransilvania Cluster și începând cu anul 2024 este coordonator al unei echipe de consultanţi interni specializați în domeniul bioeconomiei.

În prezent este implicată în implementarea proiectelor din domeniul bioeconomiei, precum: „AgroTransilvania Cluster – Cluster inovativ specializat în domeniul bioeconomiei”, „Systemic Innovations Towards a Zero Food Waste Supply Chain”, „AgroTransilvania Cluster – Centru de cercetare, dezvoltare, inovare și suport în domeniul bioeconomiei” și „European Network to promote grazing and to support grazing-based farms on their economic and ecologic performances as well as on animal welfare”. A mai fost implicată și în implementarea proiectelor „Learn2Do4Entrepreneurship” și „8 X S3 = România Inteligentă”, precum și în organizarea de evenimente.

Spiritul organizatoric, perseverența și capacitatea de a lucra eficient atât în echipă, cât și autonom, au ajutat-o pe Andreea să ajungă la un nivel înalt de performanță în proiectele la care a luat parte.

În relațiile cu colegii dă dovadă de abilități de leadership și se remarcă prin auto-control și responsabilitate. Atenția la detalii, deschiderea spre a învăța lucruri noi, răbdarea și capacitatea de a asculta nevoile persoanelor cu care interacționează sunt calitățile care o ajută zi de zi în activitatea de coordonator și consultant.

Andreea este absolventă a programului educativ de formare profesională Learn Consulting, Do Consulting (LCDC), inițiat și derulat de Hygia, Ediția 2019.

  • Doctorat - „Managementul agriculturii și dezvoltării durabile”, Facultatea de Horticultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
  • Masterat - „Management în Dezvoltare rurală și Agroturism”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
  • Licență - Inginerie, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
  • Certificate acreditate ANC: „Evaluator Proiecte” și „Manager de Proiect”.