Andreea TOMA

Project Manager / OLI@Hygia Advisor

Andreea Toma este consultant în Hygia din anul 2019, este specializată în dezvoltarea și implementarea de proiecte naționale și internaționale, precum și în elaborarea de planificări strategice. De asemenea este direct implicată în procesul de acreditarea al Oficiului de Legătură cu Industria – OLI@HYGIA.

În prezent, Andreea este manager de proiect în 3 proiecte finanțate direct de Comisia Europeană:  „Fostering Single EU Market, Grabbing Third Countries Markets – FGOI”, „EXCELLENT LIVING ENVIRONMENTS – EXCELIVING” și „Supporting recovery and business transformation of lighting & furniture SMEs for the Europe Industry of Tomorrow – SILEO”.

Andreea este o persoană curioasă și motivată să descopere noi oportunități de dezvoltare și învățare, care să o ducă spre cea mai bună versiune a sa. Îi place să se informeze despre progresele realizate în diferite domenii și să afle noutăți din mediul de afaceri, atât la nivel național, cât și mondial. Este pasionată de știința datelor și de tehnologie.

Andreea este absolventă a programului educativ de formare profesională Learn Consulting, Do Consulting (LCDC), inițiat și derulat de Hygia începând, Ediția 2019.

  • Masterat - „Analiza datelor complexe”, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Cluj-Napoca;
  • Licență -  Economie și Afaceri Internaționale, FSEGA, Cluj-Napoca;
  • Certificat acreditat ANC de absolvire a cursului „Manager de Proiect";
  • Analist financiar, AMC BUSINESS GATE.