Consultanții Hygia obțin certificarea CMC

martie 2, 2023

Începând cu luna noiembrie 2018 Hygia Consult se mândrește cu doi consultanți certificați CMC (Certified Management Consultant).

Prin obținerea acestei certificări, se atestă faptul că acești consultanți îndeplinesc cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și excelență în consultanţa în management.

CMC este standardul de calitate în consultanţă recunoscut global în peste 45 de ţări, inclusiv pe cele mai mari pieţe: SUA, UK, Germania, China, Japonia, Australia, dar şi în cea mai mare parte a ţărilor din UE, inclusiv în noile ţări membre. Mai exact, titlul de CMC este recunoscut în toate ţările a căror institute naţionale de consultanţă sunt membre ICMCI (International Council of Management Consultants Institutes).

Așadar, CMC se bucură de reciprocitate globală, consultanții care dețin o astfel de certificare într-o țară sunt recunoscuți la nivel internațional.

Hygia Consult este singura companie de consultanță din Regiunea de NV a țării care are în echipa sa de profesioniși doi consultanți acreditați CMC (Certified Management Consultant): Ciprian Morcan și Sonia Silvaș.

Ciprian Morcan a coordonat misiuni de consultanță cu relevanță locală, națională  și europeană, fiind implicat în planificarea, gestionarea și monitorizarea unor proiecte cu bugete de peste 15 milioane de euro, printre care și misiunile de consultanță pentru care a fost evaluat și cerificat CMC:

  • Coordonarea elaborării strategiei de dezvoltare a Cluster Mobilier Transilvan și coordonarea implementării pachetului de proiecte (polul de competitvitate), în perioada 2012 – 2015
  • Consultanță în vederea elaborării strategiei de dezvoltare a AgroTransilvania Cluster (constituirea și dezvoltarea clusterului emergent), în perioada 2013 -2015
  • Dezvoltarea Cluster Mobilier Transilvan – ”structura de interes european”, perioada 2015 – 2018 (cluster de inovare)

Sonia Silvaș a gestionat misiuni de consultanță în proiecte cu bugete de peste 7 milioane de euro, pe care le-a coordonat cu succes, printre care și misiunile de consultanță pentru care a fost evaluată și cerificată CMC:

  • Proiect ”Reabilitare, schimbare de destinație din sediu administrativ în spații de învățământ și conservare monument istoric”
  • Proiect ”Creșterea eficienței energetice a trei clădiri rezidențiale colective, din orașul Târgu Lăpuș, județul Maramureș”
  • Proiect ”Dezvolarea unei infrastructuri de afaceri pentru producția de accesorii din plastic pentru mobilier”

Echipa Hygia este o echipă puternică, alcătuită din oameni dedicați care își unesc abilitățile profesionale pentru a organiza, planifica și a duce la bun sfârșit misiunea Hygia.