Titlu proiect:

Design, Prototipare și Testare

Acronim proiect:

DPT

Perioada:

2018 – prezent ( în derulare )

Program / Finanțator:

Urban Innovative Actions (UIA) & DIGITAL Europe Programme (DIGITAL)

Parteneri:

  • Asociația Cluster Mobilier Transilvan
  • Hygia

Țările în care se desfășoară activități:

  • România
  • UE

Obiectiv general proiect:

Parteneriatul dintre Hygia și CMT a fost stabilit cu scopul de a implementa proiecte de dezvoltare a infrastructurii și de a crea un model funcțional de business. Ulterior, acest parteneriat s-a extins pentru a fi suport în exploatarea activităților din Laboratorul de Design, Prototipare și Testare (Design Development LAB), iar în perioada următoare va deservi cu servicii companiile selectate în cadrul Transilvania Digital Innovation Hub.

Implicarea Hygia:

Asigură servicii de management de proiect (planificare/monitorizare activități & buget, derulare achiziții, raportare, decontare cheltuieli și menținerea relației cu finanțatorii/ clienții/partenerii).

Furnizează servicii de asistență în dezvoltarea de noi produse/servicii, utilizând experți proprii și  infrastructura din laborator (design, prototipare rapidă – 3D și testare produse și materiale).

Asigură anual specializarea departamentelor intraprenoriale din companiile selectate într-un program de design thinking – “Custom Design” (identificarea nevoilor, generarea și selectarea conceptelor, proiectarea detaliată, prototiparea 3D, dezvoltarea și testarea prototipurilor).