Titlu proiect:

AgroTransilvania Cluster – Centru de cercetare, dezvoltare, inovare și suport în domeniul bioeconomiei

Acronim proiect:

ATC-CCDI-BIOECON

Perioada:

Iulie 2021- Decembrie 2023

Program / Finanțator:

Programul Operațional Competitivitate

Parteneri:

Asociația Clusterul Agro-Food-Ind Napoca în colaborare strânsă pentru implementarea proiectului cu membrii și colaboratorii:

  • Asociația Aberdeen-Angus România
  • Agro Cosm Fan
  • Hygia Consult

Țările în care se desfășoară activități:

  • România

Obiectiv general proiect:

Proiectul urmărește crearea centrului de cercetare, dezvoltare, inovare și suport în domeniul bioeconomiei și dotarea cu infrastructura specifică a 3 laboratoare de cercetare-dezvoltare în domeniu.  Acestea vor avea ca și specific analiza productivității rasei Aberdeen Angus, urmărirea eficienței furajere a animalelor cu accent pe bovine și analiza prin metode și tehnici noi utilizând echipamente noi, smart,  a culturilor de câmp.

Implicarea Hygia:

Echipa Hygia a contribuit la dezvoltarea ideii de proiect și nu ne-am oprit aici, continuăm să sprijinim această inițiativă și prin realizarea managementului de proiect. Ne plac provocările și am decis să fim implicați activ și în activități privind implementarea unor activități de la organizarea unor evenimente tematice, planificarea unor deplasări internaționale sau chiar găzduirea unor delegații internaționale, toate cu scopul de a ne atinge obiectivele în colaborare cu partenerul nostru AgroTransilvania Cluster.