Teodora PODILĂ

Teodora Podilă este consultant Hygia din 2022 și activează în pregătirea proiectelor și atragerea finanțării nerambursabile. Face parte din echipa internă specializată în competitivitate, cercetare și inovare, specializată pentru mediul privat. Contribuie la managementul financiar în implementarea proiectului „Centrul de Excelență pentru Mobilă – Cluster Mobilier Transilvan”.

Analitică, curioasă, orientată spre învățare și evoluție, perfecționistă, dar ghidată de dorința de a dezvolta comunitatea, Teodora este fascinată de elemente din psihologia socială, organizațională, a muncii și a personalului, precum și de cele specifice investițiilor internaționale, planificării strategice locale, economiei și politicilor de dezvoltare regională, care i-au oferit o perspectivă mai extinsă cu privire la mediul în care trăiește.

Teodora este absolventă a programului educativ de formare profesională Learn Consulting, Do Consulting (LCDC), inițiat și derulat de Hygia, Ediția 2022.

  • Masterat – „Auditul și Managementul Financiar al Fondurilor Europene”, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai;
  • Licență – Economie și afaceri internaționale, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai
  • Absolvent – „Psihologie”, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educație, Universitatea Babeș-Bolyai.