Georgiana HÎRLAV

Georgiana Pop este consultant în Hygia din anul 2020, fiind specializată în dezvoltarea și implementarea de proiecte interne și internaționale. Mai deține experiență în elaborarea de planificări strategice și este implicată în activitatea de management de proiect în cadrul proiectului „Centrul de Excelență pentru Mobilă - Cluster Mobilier Transilvan”. În trecut, a fost implicată și în activitatea de management de proiect în cadrul proiectului „Cluster Mobilier Transilvan - Cluster inovativ de interes european”.

Georgiana stăpânește foarte bine interpretarea și corelarea cifrelor și, în același timp, îi place mult să interacționeze, să îi ajute pe cei din jurul său, fie colegi, clienți sau parteneri. O caracterizează dorința de a se implica în activități noi și antrenante, apreciază punctualitatea și se autodescrie ca fiind foarte organizată. Este mereu în căutarea provocărilor, pentru a învăța cât mai multe lucruri noi și pentru a-și dezvolta abilitățile. Se consideră un bun consultant fiindcă ține la detalii și stăpânește comunicarea cu clienții, ale căror nevoi le înțelege și le integrează în relaționări de lucru funcționale.

Georgiana este absolventă a programului educativ de formare profesională Learn Consulting, Do Consulting (LCDC), inițiat și derulat de Hygia, Ediția 2020.

  • Master – „Auditul și Managementul Financiar al Fondurilor Europene”, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor;
  • Licență - „Statistică și previziune economică”, Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, București.