user

Ana-Maria Lupu

Consultant

Despre

Ana este o persoană ambițioasă, sigură pe sine, pozitivă și energică, dornică să învețe lucruri noi. De asemenea, în toate activitățile pe care le desfășoară la locul de muncă nu uită niciodată de: atenția la detalii, răbdarea și pasiunea pe care o are pentru domeniul în care activează.

În fiecare zi, alege să se inspire din cele mai frumoase lucruri care o înconjoară. Apreciază onestitatea și modestia, calități care stau la baza personalității sale.

Cele mai de preț valori individuale ale Anei sunt: seriozitatea, comunicarea și adaptabilitatea.

Iubește diminețile și este recunoscătoare pentru fiecare răsărit, dar și pentru fiecare cafea savurată în primele momente ale zilei.

Îi place să gătească cu ingrediente naturale, dedicându-și timpul necesar să le cumpere direct de la producătorii locali, ca mai apoi să transmită oamenilor dragi afecțiune prin preparatele ei. Este o persoană care investește timp valoros alături de familia sa pe care o prețuiește necondiționat.

O altă pasiune pe care o are este sportul, se află într-o strânsă legătură cu muntele, iar drumețiile reprezintă pentru Ana cele mai potrivite modalități de conectare cu natura.

Mai mult

Educație

2020-2022:

Masterat – Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Studii Europene, specializarea Afaceri Europene și Management de Programe

 

2017-2020:

Licență – Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Studii Europene, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene

 

Alte specializări și calificări:

 

2022:

Learn Consulting, Do Consulting, program de formare profesională

Mai mult

Experiență

2022 - prezent:

Consultant în management, Hygia Consult

Mai mult

NewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.

Intrați în legătură CU NOIRăspundem în cel mai scurt timp