blog_usre

Hygia Consult

2022-04-05

Oportunități de finanțare nerambursabilă accesibile în aprilie – iunie 2022

Sunteți în căutarea unor surse de finanțare potrivite pentru a vă dezvolta afacerea? Recomandăm în cele ce urmează o serie de apeluri deschise în aprilie, la care mai aveți șanse dacă vă organizați bine timpul și aplicați rapid. Iar apoi continuăm cu câteva al căror termen limită este mai îndepărtat și aveți la dispoziție o perioadă mai generoasă pentru a pregăti aplicarea. Detaliile suplimentare despre fiecare apel sunt la un click distanță, dacă apăsați pe numele fiecărui apel.

ACCELERATOR.EISMEA.EUConsiliul European al Inovației a lansat o platformă unde companiile se pot înregistra și pot urmări apeluri pentru obiectivele lor de dezvoltare. Aici puteți căuta apeluri de finanțare după cuvinte cheie, după sursă (finanțare UE sau națională), după obiectivul proiectului (cercetare & dezvoltare, intrafructură, training & mobilități, inovare etc).

Programul AGRIP-SIMPLE-2022 destinat promovării produselor din agricultură are lansate mai multe apeluri, cu termen limită de înscriere în 21 aprilie:

Programul HORIZON are mai multe apeluri deschise pentru industriile creative, cu termen limită în 20 aprilie. Consultați ghidul programului HORIZON și criteriile de eligibilitate din anexe.

Program COSME – apel Erasmus for Young Entrepreneurs (SMP-COSME-2021-EYE)  cu termen limită în 8 iunie, dedicat schimburilor transfrontaliere: antreprenorii noi sau aspiranți vor avea șansa de a învăța de la antreprenori cu experiență care conduc afaceri mici în alte țări participante, oferind în același timp antreprenorilor cu experiență acces la idei inovatoare și noi piețe. 

SMART4ALL – al treilea apel DIH Net s-a lansat din 15 martie și este deschis până în 15 iunie, fiind dedicat celor care vor să facă transfer de cunoștințe de pe urma unor experimente de digitalizare. IMM-urile sunt considerate aplicant principal și se pot înscrie în partneriat cu o universitate sau o instituție de învățământ. Consultați ghidul aplicantului și detalii despre documentația necesară.

MARKETNETMarkets & networking (CREA-MEDIA-2022-MARKETNET), apel deschis în cadrul programului Europa Creativă, cu depuneri până în 28 iunie. Scopul este să încurajeze schimburile între profesioniști europeni din domeniul audiovizualului și să faciliteze accesul la piețele fizice și online; să stimuleze adoptarea de noi tehnologii și modele de afaceri, mai ales a acelora cu abordare ecologică.

Lasă un comentariu

Nu vom publica emailul tău.
*câmpuri obligatoriiNewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.