Poți reuși singur(ă) să-ți întemeiezi o afacere, însă pentru a ajunge la performanță ai nevoie să colaborezi, iar schimbările legislative frecvente îți cresc nevoia de a verifica și analiza cu mentori competenți și experimentați acele informații care stau la baza deciziilor tale.

Programul de mentorat Learn 2 Do este coordonat de formatori din echipa Hygia Consult, care au experiență profesională relevantă și consistentă, de peste 24.000 de ore de practică în domeniul în care îți vor oferi îndrumare. Stă în misiunea noastră, încă de la fondarea companiei, să sprijinim antreprenorii inovativi și curajoși, care muncesc pentru a crea și crește afaceri sustenabile, competitive, ce întrețin un mediu economic sănătos și dinamic.

Vrem să cunoaștem îndeaproape antreprenori inovativi, interesați de dezvoltare durabilă în afaceri, care pot crește competitivitatea în piața de profil prin valoare adăugată calitativă. Ești printre ei?

Pe parcursul a 2 luni, din 5 octombrie în 2 decembrie, îți propunem să-ți dezvolți și îmbunătățești competențele antreprenoriale, de management financiar și management al brandului afacerii tale. Programul de mentorat va fi structurat în 3 module, cu 14 întâlniri grup, la care se adaugă pentru fiecare participant câte 3 ore de coaching individual (1 oră cu fiecare mentor). Între subiectele pe care le vei putea aborda în cadrul sesiunilor de mentorat sunt accesarea de piețe noi, inclusiv internaționale, identificarea unor surse de finanțare sau găsirea unei rețele profesionale adecvate nevoilor tale – find your tribe. Timp de trei luni vei avea acces la toate materialele și instrumentele Learn 2 Do prin platforma e-learning.

Cui se adresează programul de mentorat?

Beneficii generale Learn 2 Do:

Modul II – Managementul Brandului

  • 12 ore – întâlniri de grup
  • 1 oră mentorat individual
  • 4 întâlniri, marțea, de câte 3 ore, între 16.00 – 19.00
  • desfășurare online pe platformă e-learning (12 octombrie – 2 noiembrie)

Află mai multe

IMPORTANT
50% din costul participării la programul Learn 2 Do îți va fi returnat sub forma unui voucher, pe care îl vei putea transforma, la alegere, în:

sau

Pentru înscrieri și detalii suplimentare vă invităm să o contactați pe colega noastră,

Andreea Chiriac,
Key Account Manager L2Do
learn2do@hygia.ro.

 

Înscrie-te

NewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.