blog_usre

Admin

2021-03-02

Learn Consulting, Do Consulting 2021 – Învățare în sistem hibrid

Anul 2021 este unul deosebit, pe fundalul pandemiei de Covid-19. Echipa Hygia a învățat că poate colabora eficient profesional chiar și de la kilometri distanță, iar provocarea organizării cursurilor de pregătire profesională Learn Consulting, Do Consulting în format hibrid a fost și este în continuare depășită cu succes.

Learn Consulting, Do Consulting este programul educativ și de formare profesională creat în 2014 de Hygia Consult cu scopul de a pregăti tineri consultanți prin metoda de învățare practică Learning By Doing. Anul acesta se desfășoară în format hibrid: cursuri și sesiuni de lucru față în față, cât și online. Programul se adresează studenților și masteranzilor interesați să își dezvolte o carieră în consultanță. #LCDC2021 este ediția a 7-a.

În decembrie 2020 colegii noștri au selectat 10 tineri care să facă parte din grupa alături de care parcurgem, timp de 6 luni, cele 3 module ale cursului. Programul LCDC 2021 cuprinde 17 întâlniri, în perioada ianuarie – iunie, adică 68 de ore de curs, la care se adaugă și studiu independent.

Întâlnirile în format fizic au loc la CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, iar cele online sunt găzduite de platforma dedicată. Chiar dacă cu unii cursanți suntem de la distanță, aceștia sunt îndemnați să participe activ și să colaboreze, iar relația cursant – mentor este în continuare una interactivă. La fiecare întâlnire, cei care se conectează online pot interacționa cu cei care participă fizic la activitățile din cadrul programului.

Pe parcursul primului modul participanții descoperă care este misiunea de consultanță, cum să își dezvolte un proiect, cum să întocmească un plan de afaceri și o cerere de finanțare. În modulele următoare, fiecare cursant își va pregăti un proiect, prin care să pună în practică teoria. Colegii din echipa Hygia Consult le vor fi aproape, în rol de mentori, pentru a-i susține în conturarea acestor proiecte.

La finalul programului, tinerii vor avea oportunitatea de a pune în practică informațiile acumulate printr-un internship de 2 luni. Le dorim mult succes!

Lasă un comentariu

Nu vom publica emailul tău.
*câmpuri obligatoriinineteen + 7 =

NewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.