blog_usre

Hygia Consult

2021-11-25

Interactivă. Confidențială. Dedicată. Confortabilă. Accesibilă. Sesiunea de consultanță online

Hygia Consult a lansat serviciul de consultanță online, ca formă de adaptare la nevoile actuale ale oamenilor activi. Ultimii 2 ani au transformat radical relația tuturor cu munca: nomazii digitali nu mai sunt o raritate, iar telemunca a devenit parte integrantă din cele mai multe sectoare. Am descoperit împreună că folosirea conexiunii de la distanță poate fi chiar eficientă și de un real folos. Timpul altădată petrecut în trafic îl putem folosi pentru a ne dezvolta profesional, pentru a învăța, a rezolva din taskuri sau a ne reface resursele de energie.

Pe lângă că economisești timp, iată beneficiile consultanței online pe care le poți avea prin rezervarea unei sesiuni de 50 de minute pe tema care te interesează:

 • Acces direct la expertiză acumulată în mii de ore de muncă
 • Adaptarea și filtrarea cunoștințelor ce ți se transmit pe baza nevoilor tale specifice
 • Eficientizarea consumului de timp necesar pentru a ajunge la răspunsurile de care ai nevoie
 • Conectare inter-personală, bazată pe corectitudine, transparență și confidențialitate
 • Accesarea unei comunități de profesioniști conectați în permannță la actualitate și performanță
 • Răspunsuri personalizate pe speța solicitată

 Față în față cu specialistul care are răspunsuri la dilemele tale

Pregătește-ți întrebările, iar în funcție de ceea ce ai nevoie să afli pentru a te dezvolta, alege tematica sau specialistul cu care ar fi cel mai potrivit să te consulți și programează o întâlnire.

Cauți oportunități de creștere pentru afacerea ta? Cel mai probabil ai nevoie de o sesiune pentru Identificare surse de finanțare cu Sonia Lupu sau Consiliere cu privire la programele de finanțare dedicate cu Eric Toth.

Vrei să ai o planificare bine conturată pentru 2022, care să-ți crească vizibilitatea în fața clienților? Rezervă-ți o sesiune pe tema Instrumente utile de marketing: strategia de marketing cu Mira Niculescu Iar dacă afacerea ta are nevoie de un portofoliu nou, cu care să întâmpine nevoile clienților, sesiunea de consultanță online potrivită pentru tine este pe tema Dezvoltare proiecte de cercetare-dezvoltare produse sau servicii cu Sonia Lupu.

Afacerea ta a crescut mult de când era un start-up și simți că e vremea să-ți lărgești orizonturile? Ai luat în considerare posibilitatea de face export, de a-ți găsi clienți internaționali sau de a schimba furnizorii? Poți primi informații și multă inspirație într-o sesiune de consultanță online pe tematica Suport pentru internaţionalizare (parteneri/ includerea în reţele internaţionale) cu Diana Chifor. Dar la posibilitatea de a-ți oferi produsele și serviciile în cadrul unor licitații publice sau de a obține materiile prime necesare prin achiziții publice te-ai gândit? Nu e nicio problemă dacă nu știi cum să lucrezi cu SICAP, nici chiar dacă nu ai semnătură electronică pentru că acestea sunt lucruri pe care le poți deprinde în cadrul întâlnirilor pentru Servicii de consultanţă în domeniul achizițiilor publice cu Levente Miko.

Pentru cei cu nivel înalt de performanță și dorință puternică de a crea un mediu de colaborare și susținere reciprocă recomandăm tema Înființarea și funcționarea structurilor asociative – aspecte formale și practice cu Gabriel Uram. Iar asta pentru că demararea unei structuri asociative care să reprezinte și să susțină domeniul în care activezi este o formă de a face viitorul mai predictibil. Și, bineînțeles, dacă decizi să iei partea la înființarea unei astfel de organizații, cunoscută și sub numele de cluster, vei avea nevoie de expertiza lui Ciprian Morcan pentru tot ceea ce ține de Inițiere/management structură asociativă de tip cluster.

Așadar, cui se adresează serviciul de consultanță online?

 • Antreprenori dornici să-și dezvolte afacerea și să găsească soluții adecvate specificului lor
 • Profesioniști activi în domenii care se interconectează și au nevoie să își extindă aria de abilități
 • Tineri la început de carieră care au nevoie să conecteze munca aplicată la noțiunile teoretice învățate
 • Celor care au nevoie de o părere de specialitate pentru a verifica o idee (de proiect, de afacere etc.)
 • Celor care au identificat o soluție și au nevoie de validare (proof of concept) pentru a-i structura implementarea

Lasă un comentariu

Nu vom publica emailul tău.
*câmpuri obligatoriiNewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.