user

Teodora Podilă

Consultant

Despre

Proaspătă absolventă a studiilor în domeniul Psihologiei, dar și al Economiei și afacerilor internaționale, Teodora afirmă despre sine că anii de studenție au fost printre cei mai buni, datorită pasiunii și curiozității pentru cunoaștere, ce i-au fost insuflate de către profesori. Această perioadă a ajutat-o să își dezvolte o deprindere importantă și anume, interdisciplinaritatea.

Analitică, curioasă, orientată spre învățare și evoluție, perfecționistă, dar ghidată de dorința de a dezvolta comunitatea, Teodora a fost fascinată atât de elemente din psihologia socială, organizațională, a muncii și a personalului, cât și elemente din investiții internaționale, planificare strategică locală, economie și politici de dezvoltare regională, care i-au oferit o perspectivă mai extinsă cu privire la mediul din care face parte.

În ciuda faptului că a crescut înconjurată de munți, Teodora se declară o adevărată iubitoare de mare, motiv pentru care încearcă să nu lase să treacă un an fără a face o vizită cel puțin unei mări albastre. Se autodescrie ca fiind inspirată de oameni, motiv pentru care îi place să cunoască oameni noi și să asculte „poveștile” pe care le au aceștia de spus.

Pasiuni: cunoașterea, drumețiile și ieșirile alături de cei dragi; eseistica și critica literară; turismul, fie că vorbim de cel de masă sau de cel de nișă (cum ar fi cel de sănătate), analiza și înțelegerea diferitelor culturi.

Mai mult

Educație

2022 – prezent:

Masterat – Auditul şi Managementul Financiar al Fondurilor Europene, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai

 

2022 Ianuarie – Mai:

Program de formare profesională: „Learn Consulting Do Consulting” (LCDC2022), Hygia Consult

 

2019 – 2022:

Licență – Economie și afaceri internaționale, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai

Absolvent – Psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţie, Universitatea Babeş-Bolyai

 

2015 – 2019:

Bacalaureat – Matematică-Informatică Bilingv Engleză, Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, Oradea

Mai mult

Experiență

2022 Septembrie – prezent:

Consultant, Hygia Consult

 

2022 Iulie – August:

Internship, Consultant, Hygia Consult

 

2021 – 2022:

Voluntar în Asociația SENN, hub-ul Futurepsy – organizator al seriei de evenimente „Cariere în Psihologie” – redactare și editare texte, promovare eveniment și comunicare cu reprezentanți/președinți/membri fondatori ai școlilor de formare

Mai mult

NewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.

Intrați în legătură CU NOIRăspundem în cel mai scurt timp