user

GEORGIANA Pop

OLI Officer Consultant/ SME Expert

Despre

Georgiana este absolventă a studiilor de licență în domeniul statisticii și previziunilor ecconomice, pe care le-a continuat cu un program de masterat la profilul Auditul și Managementul Financiar al Fondurilor Europene, pentru a-și întări specializarea. Stăpânește foarte bine interpretarea și corelarea cifrelor, și, în același timp, îi place mult să interacționeze, să îi ajute pe cei din jurul său, fie ei colegi sau clienți, parteneri.

O caracterizează dorința de a se implica în activități noi și antrenante, apreciază punctualitatea și se autodescrie ca fiind foarte organizată. Este mereu în căutarea provocărilor, pentru a învăța cât mai multe lucruri noi și pentru a-și dezvolta abilitățile. Se consideră un bun consultant fiindcă ține la detalii și stăpânește comunicarea cu clienții, ale căror nevoi le înțelege repede.

Iubește să călătorească, iar timpul liber de acasă și-l petrece gătind bunătăți sau citind.

Mai mult

Educație

2019 – 2021 - Master în Auditul și Managementul Financiar al Fondurilor Europene, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor

 

2016 -2019 - Licență în statistică și previziune economică, Academia de Studii Economice din Bucureșt, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, București

 

Alte specializări și calificări:

2020: Learn Consulting, Do Consulting, program de formare profesională

Mai mult

Experiență

Mai 2021 – prezent: Asistent manager Cluster Mobilier Transilvan

 

August 2020 – prezent: Expert accesare fonduri structurale și de coeziune Hygia Consult

Mai mult

NewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.

Intrați în legătură CU NOIRăspundem în cel mai scurt timp