2018-09-19
Hygia Consult prezentă la CIFF – China International Furniture Fair

O parte dintre colegii noștri au participat din partea Hygia Consult la CIFF – China International Furniture Fair, în perioada 11 – 14 septembrie 2018, în cadrul delegației Cluster Mobilier Transilvan, compusă din 30 de membri.

 

Delegația română a zburat peste opt mii de kilometri, de la Cluj-Napoca la Shanghai, pentru a avea ocazia să exploreze idei noi, răspândite pe sute de mii de metri pătrați de spații expoziționale și pentru a vedea rezultatele muncii a mii de expozanți din toată lumea.

Spatiul expozițional impresionant, desfășurat pe o suprafață de pe peste 400 000 de metri pătrați, a gazduit peste 2000 de expozanți din 155 de țări și regiuni, care au prezentat  cele mai noi tendințe pentru mobilierul casnic, decorațiuni interioare, mobilier exterior, mobilier de birou, mobilier comercial, mobilier de hotel, mobilier pentru transportul în comun și pentru spațiile publice de așteptare, utilaje din industria mobilierului (peste 1000 de utilaje în peste 53 de mii de metri părați).

Timp de o săptămână,  în cadrul Misiunii Economice China, transilvănenii au descoperit ce soluții tehnologice sau de design merită să ajungă și în casele sau în birourile noastre, pentru a ne face viața mai ușoară și mai plăcută.

Într-o perioadă în care România înregistrează un deficit comercial record, companiile autohtone trebuie mai mult ca oricând să se reinventeze și să activeze în piețele globale.

Misiunea economică în China, la care au participat și colegii noștri, ca reprezentanți ai Hygia Consult, este una dintre acțiunile concrete de susținere a inițiativelor de colaborare cu parteneri internaționali de afaceri.

Cei 30 de reprezentanţi ai delegației Misiunea Economica China au cunoscut parteneri noi de afaceri, au participat la întâniri personalizate de afaceri, la evenimente dedicate industriei, la prezentări interactive ale unor designeri chinezi, descoperind totodată și cele mai noi trenduri în industria mobilei.

Lasă un comentariu

Nu vom publica emailul tău.
*câmpuri obligatoriiÎnapoi