2018-05-08
Hygia Consult partener la EU-Asia Gateway 2018

Hygia Consult va participa, la cel mai important eveniment al anului din domeniul Clusterelor, „EU-Asia Gateway 2018 – Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania de Nord, aflată la a 4-a ediție, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 16-18 mai 2018.

Conferințaeste un eveniment anual realizat din necesitatea creării unor proiecte inovatoare comune, cu un impact major asupra comunității, dar și asupra industriilor din care fac parte entitățile membre. Conferința se află la a patra ediție și va reuni mai mult de 400 de participanți din România, Uniunea Europeană, Asia și alte colțuri ale lumii.

Hygia Consult are în portofoliu deja colaborări cu 8 clustere, iar la 4 dintre acestea a contribuit inclusiv la fondarea lor și dezvoltarea ulterioară, susținând promovarea modelelor de colaborare transcontinentală pentru abordarea provocărilor globale.

Anul acesta, evenimentul are ca scop reunirea partenerilor din UE și Asia în vederea contribuției la dezvoltarea relațiilor economice, academice, culturale și instituționale în contextul pregătirii României pentru președinția Consiliului Uniunii Europene. Astfel, cadrul pentru desfășurarea evenimentului este un parteneriat strategic între structurile reprezentative și regiunile celor două continente.

 

Despre Hygia Consult

Hygia Consult este o companie înființată în anul 2007, care s-a dezvoltat pas cu pas, fiind în prezent formată dintr-o echipă de profesioniști dinamici, motivati, încrezători în reușită,  care oferă clienților servicii de consultanță personalizate de înaltă calitate.

Hygia Consult furnizează servicii de consultanță și coordonare a activității pentru structuri asociative din diferite industrii și oferă soluții viabile pentru antreprenori, în scopul dezvoltării afacerilor.Misiunea companiei este să susțină antreprenorii prin servicii dedicate, generând o dezvoltare bazată pe deschidere și colaborare.

Lasă un comentariu

Nu vom publica emailul tău.
*câmpuri obligatoriiÎnapoi